luni, 28 septembrie 2009

PSD decide să îl sprijine pe Nica, iar dacă Boc îl remaniază, toţi miniştrii partidului demisionează

Conducerea PSD a decis, luni, prin vot, să reafirme sprijinul politic pentru Dan Nica, iar dacă premierul Emil Boc îl va remania pe acesta, atunci toţi miniştrii partidului îşi vor depune demisiile, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Surse din PSD au menţionat că, la şedinţa de luni seară, conducerea social-democrată a decis să menţină decizia luată la prânz.

Sursele au menţionat că în cazul în care Boc îl va remania pe Nica, în ciuda susţinerii PSD, atunci toţi miniştrii PSD îşi vor prezenta demisiile.

PSD susţine şi menţine sprijinul politic pentru ministrul de Interne Dan Nica, a anunţat, luni la prânz, după şedinţa BPN, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Bogdan Niculescu Duvăz, care a spus că premierul Emil Boc are 24 de ore să revină la gânduri mai bune.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că a informat coaliţia despre intenţia de remaniere a ministrului de Interne, Dan Nica.

Ulteriror, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că premierul Boc a propus, în coaliţie, ca ministrul de interne, Dan Nica (PSD), să fie înlocuit, cu titlu interimar, de Vasile Blaga, actual ministru PDL al Dezvoltării, susţinând că acest lucru denotă "disperarea" lui Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc a negat, luni, declaraţiile lui Mircea Geoană privind înlocuirea lui Dan Nica cu Vasile Blaga, precizând că la Ministerul de Interne nu există niciun interimat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP